Forbrukslån lav Rente | Parhaat Kaiuttimet | Kredittkort | Strøm | Beste Husalarm | Sammenlign Forsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Pris på Piperehabilitering

70% av kvinnorna ljuger

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. wob skriver:

  Allvar nu
  Ätstörningar är sannerligen en produkt av ett samhälle med obegränsad tillgång på mat och kroppsideal som är helt uppåt väggarna. Min fru har jobbat med anorektiker på psyk som vårdare så jag har lite inblick i situationen och hur svårt det är att nå dessa patienter. JAg har även känt peroner med ätstärningar. Man kan bara hoppas att de förebilder vi har tar avstånd från de ideal som hyllar en rent av onaturlig kropp.
  En del är tjocka, en del är magra och de flesta befinner sig någonstans där i mellan. Det vore skönt om folk lade ner mindre tid på att föröka bli någon annan än sig självt.

 2. tvärviggen skriver:

  Tänkte nog att du var ironisk
  men eftersom jag har anorektiker i nära umgängeskretsen så tog jag kanske i?
  Vad gör man när en kvinna på 25 år 167 cm lång, väger 40 kg och dessutom tycker att hon är fet?

 3. wob skriver:

  Nja, det där med ironi är svårt
  Jag har en svag aning om att min ironi inte riktigt gick fram. Det är svårt det där. Givetvis är det nonsens att dra in vare sig matria- eller patriakat. Givetvis är vikten av ringa vikt när det gäller en människas värde, jag hoppas det i alla fall, jag är själv fet som en Michelingubbe.
  Men nog måste du hålla med om att det är sorgligt, om det nu är sant, att 7 av 10 kvinnor ljuger om sin vikt?

 4. tvärviggen skriver:

  Nu är du allt fånig
  spelar vikten på kvinnor så stor roll för dig så att du måste ta till överord, som matriakatets växande vanföreställning, inte lever vi i någon låtsavärld heller. Verkar vara mest du som lever där! Varför bry sig om petitesser? Låt oss ljuga då, det du ser är ju det du får, eller? När ni träffar en kvinna vad är er första fråga "vad väger du"? Nä, tror inte det!

 5. Grubblaren skriver:

  Sant !
  En tjockis blir inte smalare i mina ögon för att hon ljuger bort 5-10 kg. Det är stor skam att fruntimmer försöker bluffa med sån skit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

11 − 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.