Åldern på mitt hjärta

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Junie skriver:

    Hm, åldersskillnader… ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Jag skulle nog kunna skriva en hel uppsats om det, utifrån egna erfarenheter. Folks åsikter, rädslor och fördomar framför allt, man tror att det inte ska spela någon roll men det tär, trasar sönder. Starkt av dina föräldrar att hålla ihop trots så stor skillnad. Eller så var det annorlunda förr, vad vet jag.

    • WoB skriver:

      Jo det är sannerligen ingen lätt sak att tampas med kan jag vis av egen erfarenhet säga. Det är som att vara tre i ett förhållande när allt och alla ska tycka om saker och ting.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.