Rimeligste Forbrukslån | Kuulokkeet | Kredittkort lav Rente | Billigste Strømleverandør | Billigste Tyverialarm 2018 | Billigste Forsikring | Beste Mobilabonnement | Boligsalgsrapport

Aldrig mer hata

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Lia-Pena skriver:

  Varför ska du INTE bli arg ?

  Varför ska du kämpa för att INTE bli arg?

  Du blev påhoppad fysiskt och verbalt – klart som fan att du ska bli arg. Det är väl inget specifikt bipolärt med det ? Vem hade INTE blivit arg i samma läge ? Helt normalt i mitt sätt att se det….just vad gäller denna händelse.

  Otroligt tråkigt när sånt här händer…….jag var jätteledsen och skakig OCH ARG efter att Milton blev attackerad av 2 hundar som jagade honom och fick ner honom och den ena bet honom så han fick ett djupt jack som blödde mycket. Han var ju bara valp då och gick inne i farfars trädgård i godan ro när de attackerade honom. De högg farfars hund med i förbifarten, så han var ännu argare, helt normalt vill jag påstå. Rasa av dig detta ordentligt och lägg det sedan på hyllan för saker att "försöka glömma". Låt Dipp träffa andra hundar så snart som möjligt så hon inte blir rädd för alltid. Kram och god natt :-) //L-P

  • WoB skriver:

   Du har rätt, så rätt. Just i den här situationen ser jag min liska som välgrundand. Det är bara att jag är så trött på att vara arg. Du vet, jag har varit arg sedan jag var så liten att jag kan komma ihåg det. Jag har varit skicklig på att dölja det, bakom skratt eller jakt på planslös kärlek eller omåttlighet i allt jag gör. Ilskan har förstört mina familjer, en stor del av mitt liv, en enorm del av min kraft. Jag blir så trött av att vara arg. Igår var jag helt slut och satt som en gammal smutsig trasa vid köksbordet och rökte cigarett eflter cigarett. Jag drack 30 koppar espresson och två kannor kaffe och åt inget alls förutom lite kvarglömd chips. Allt för att jag var arg.

   Att vara arg förstör mitt liv och jag vill inte leva ett trasigt liv längre.

   Det är därför jag blev så ledsen över att överhuvudtaget bry mig om gubben. Han förstörde min dag, mitt humör och min tro på att jag kan bli en god människa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

elva − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.