Dec 13 2013

Alla små tecken är tacksamt att ta emot.

Jag bara måste skryta lite.

Jag brottas ju med min alkoholism. Den som förtärde mig och allt som var omkring mig. Men jag slår tillbaka nu. Letar andra vägar. Faller ibland, reser mig upp igen som till slut så tror jag att jag vinner de flesta av de där slagen.

Så, en del i det hela är ju terapi i olika former. En kurs som heter “Återfallsprevention” har jag gått tre gånger nu. För att jag tycker jag lär mig något nytt varje gång, något om mig själv, något om monstret som bor i mig. Så har jag då gått kursen för tredje gången som sagt, nu i höst. Och titta, jag fick ett bevis och diplom av ledarna. Vi tre som gick alla gånger lärde av varandra och jag hoppas jag hade något att bidra med. Men i vilket fall som helst, diplom fick jag.

Jag är stolt över det.

2013-12-13 17;46;43

5 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Det rockar! 😀
  My recent post A little meme-thing to get me started posting again….

 2. Öööhh….ehhh…. Vassego?! 😉

 3. Tack kära älskade vän!

 4. Jag tror på dig❤️i alla väder❤️

  • Maria on 13 december, 2013 at 18:31
  • Svara

  Jag är stolt över dig, min kära make! Smaka på ordet, make!
  Hur som, jag är jävligt stolt över dig och din kämpaglöd som du har!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.