Är verkligen Svensson Svensson så jäkla kul?

Kan någon förklara storheten med “Svensson Svensson” som visas med nya avsnitt på tvn? Jag fattar inte riktigt varför de får så höga tittarsiffror. Visst, det är småputtrigt kul ibland. Men det mesta går ju ut på att mannen i huset, spelad av Allan Svensson säger sina repliker i samma tonläge, oavsett vad han säger. Sen spelar man lite på könsrollerna och gör mannen till en toffel och kvinnan till den framgångsrika politikern. För ett parti dessutom som mannen avskyr. Kul. Eller? Släng sedan in lite generationsklyftor så är smeten klar.

För djäkla kul är det väl ändå inte? Eller vad är det jag missat? Allan Svensson gör visserligen ett bra jobb som sin karaktär och Reuter missar ju aldrig en replik, men ändå..

Nä, jag fattar bara inte.

Annonser

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. DavidBrent skriver:

    hehe
    Svensson är överskattat så det står härliga till. Gamla som gick på 90-talet var väl hyfsat roligt, för sin tid. Men det här nya krafset… Nä usch.

  2. lll skriver:

    Nä, du sammanfattar väl det ganska bra
    det är småputtrigt och passar för en lördagsmyskväll i soffan på, men direkt KUL är det ju inte……för i ärlighetens namn hur ofta SKRATTAR man?!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: