Att vakna till livet.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. EmO skriver:

  Tycker mycket om dina inlägg men det saknar säkert betydelse för dig – om det är verkligheten du skildrar…

  • WoB skriver:

   Nja, om det är sanningen jag presenterar vet jag inte. Min sanning är det ju. Eller snarare en liten del av den i alla fall. Men sanningen som sådan är ju ett komplext begrepp så jag kan bara delge min uppfattning av den. Eller, som sagt, en del av den. Mycket finns ju inte här på bloggen. Mycket blir bara skönjbart i periferin av alla orden.

   Däremot så saknar det inte alls betydelse om du tycker om mina inlägg eller inte. Snarare gör det mig väldigt glad att det finns människor som tycker det jag skriver är intressant. Hade jag inte strävat efter sådan uppskattning så hade jag ju nöjt mig med en dagbok inom pressade papperspärmar. Så jag tackar ytterst ödmjukt!!!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.