Att förpassas till att spela andra fiol

Sitter och försöker föreställa mig en framtid utan före detta frun och det är svårt. Det är ett stort hål som skall fyllas med något annat. Den större delen av min vakna tid handlar om henne, att jag tänker på henne eller på att jag umgås med henne. Men jag är ju inte dummare än att jag begriper att den dagen allt det där är slut närmar sig med stormsteg.


Så vad blir det av mig då? Jag kommer givetvis att finna en väg runt det hela. Kanske finna en annan kvinna att dela min tid och mitt liv med. Kanske tar jag upp någon hobbie och blir mästare på att bygga flaskskepp. Eller så skriver jag de där böckerna jag alltid skryter om att jag filar på. Inte vet jag och det är det som skrämmer mig.


Jag känner att en så stor del av min identitet ligger i att vara en del av hennes liv att jag inte vet hur jag kommer att hantera att någon annan tar över den delen. Till viss del har det ju redan hänt. Det finns en man i kulisserna som bara väntar på att stiga fram och ta huvudrollen och jag får snällt stiga undan.


Smärtsamt men sant.


 

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: