Bakfyllesex

Bakyfyllesex. Ett begrepp så gott som något annat. Det hela betyder att man dagen efter en hård kväll/natt drabbas av en outgrundlig passion för närmsa kvinna och önskar göra de där fina men henne. Om jag fattat saker rätt så drabbas även kvinnor av detta fenomen.


Egentligen är det ju helt uppåt väggarna att man skulle kunna drabbas av någon som helst form av åtrå när man mår som allra sämst efter en våt kväll, men faktum kvarstår. Allt medan världen snurrar, magen hotar att vända ut och in på sig själv och hjärtat knackar i bröstet på en som om det vore en tvåtaktsmotor på full gas så fylls man av en känsla av att man skulle kunna bola med en damcykel om den dök upp framför en.


Jag vet till och med folk som använder fenomenet som raggningsreplik. Djärvt måhända men jag vet även kvinnor som fallit för det hela så min tro på kvinnor som högre stående människor är väl inte vattentät.


Men nog är det ett folkligt nöje. En söndag som denna pågår det en hel massa bakfyllesex i vårt avlånga land. Knepigt men sant. I många fall sker sexet mellan människor som egentligen inte ens skulle vilja ta i varandra med tång ens men första bästa duger liksom. I alla fall tills det hela är över och man önskar aktuell kvinna dit pepparn växer.


Tur man vaknade nykter.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: