Bara som jag är, inget mer, inget mindre.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Cattis skriver:

  Hm, då väljer jag nog allt det svarta som omger den! Då får man i alla fall upplysning! ;)

  Jag har en liten utmaning till dej, på min blogg: //cattisb.wordpress.com/2011/01/11/drivet-ba

  • WoB skriver:

   Så hade jag nog aldrig kommit på att tänka. Helt klart intressant tanke. Fast jag vill nog helst vara det som skiner och lyser än det som är slocknat. Jag är nog lite för egenkär för att tänka mig att vara som största delen av rymden :-)

 2. emo skriver:

  Hey You! din
  Stjärn"mätare" är "kass" – därför blev det bara en 3:a (men Jag ville en 5:a) :)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.