Barn man retar sig på.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jeanette skriver:

    Så sant Jonas! Tyvärr så kommer de aldrig att lyssna, tyvärr kommer det alltid finnas de som faller offer, tyvärr kan mänskligheten aldrig skyddas oavsett vem som säger det.

    Vi kan bara försöka visa vad som kan hända, att låta ungdomar väckas är som att försöka flytta på ett isberg.

    • admin skriver:

      Det är nog tyvärr sant. Speciellt som man är odödlig i den åldern. Hade någon sagt till mig hur mitt liv skulle se ut hade jag bara skrattat när jag var 17. Men som du säger, vi kan visa hur det kan gå. Gudskelov har jag pratat mycket med mina barn om det där. Men sen kan jag inte göra så mycket åt deras beslut. Men de verkar ha fattat vinken :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.