Blanda och ge. Skaka och öppna drickan. Då har du ett människoliv.

2012-03-08

14:24:59


Uppe.

Blod som sjuder av livslust. Någonstans inom mig finns ångesten, men jag kan hålla den i dess koppel. Nu i alla fall. Har varit ute med hunden till det ställe som jag och Den Helande Maria kallar ”skogen där gräset är klippt”. En plats i en skog där gräset klipps, det står bänkar och ett bord där, en plats som är oerhört viktig och vacker för oss. Går man in i skogen finns det en utmärkt runda man beundra världen. 

Det har snöat och jag och hunden pulserade till Skogen där .. . Jag lät hunden, vår älskade Dipp, springa lös. Hon behöver det, minst en gång om dagen. Hon har en energinivå som är otrolig. Vi går där, eller, hon springer, tuggar på pinnar, en svag iskall vind sveper in mitt ansikte i kyla.

Det är lätt att tänka där. På något sätt så blir det frid inombords. För det mesta i alla fall. Men i vinter har vi varit där varje dag och nu när våren kommer så börjar vi ta andra vägar. Nya upplevelser, nya bekanta, nya ideér. Nya blogguppslag.

Idag är livet underbart. Igår hämtade vi våra förlovningsringar och nu står det klart för alla att det är jag och Den Helande Maria resten av livet, förhoppningsvis. Jag är kär och trygg i det. Vi försöker visa varandra ömsesidig respekt.

Nu ska vi in till stan för att handla lite, köpa tunna tunna ringar vi kan ha framför förlovningsringarna eftersom de där lite, en aning för stora för oss både.

Trots all ångest och alla snabba depressioner och all melankoli all längtan efter smärta eller alkohol så är livet underbart idag. I morgon eller i kväll vet jag inte hur jag mår, men det är då det.


Det gäller att njuta just nu, när jag kan.


Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.