Beste Refinansiering | Lattiakaiuttimet | Kredittkort for Studenter | Strømleverandører | Billigste Boligalarm | Beste Forsikringsselskap 2018 | Beste Mobilabonnement | Elektriker
funderingar

Blickar som upplöses

Är det för att jag fyller år idag som jag fått dimsyn? Är det ålderns som hunnit ikapp mig? Trots all flykt från allt som har med livet att göra? Jag kan inte koncentrera blicken, allt blir lite blurrigt liksom. Jag letar och letar efter mina glasögon, det par jag vet måste ligga någonstans i lägenheten, inte det paret jag tappade bort på Morrissey-koncerten för tusen år sen.

Jag finner inget, inga glasögon, ingen klar syn. Kanske är det dags att köpa ett par läsglasögon? Va fan. Det här gillar jag inte alls.

Nä, jag tar nog och duschar och ger mig ut i världen igen, men hund och blurrig blick.

 

Blickar som upplöses
Yngre, tröttare, fullare, fetare. Men ändå yngre. Yngre än nu.

 

 

Enhanced by Zemanta

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

femton + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.