Penger på Dagen | Soundbar | Kredittkort i Norge | Billigst Strøm | Brannalarm Pris 2018 | Billig Forsikringsselskap | Billigste Mobilselskaper | Låste Ledd
funderingar

Blir det rätt tro?

Jag vet inte än. Jag vet inte om det blir något bra av det här. Men det känns bra. Helt plötsligt vimlar min lilla minivärld av möjligheter som inte fanns tidigare. Kanske kommer jag ångra mig men vad faen. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Blir det rätt tro?

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fyra + 16 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.