Søke om Forbrukslån | Lainat | Test av Kredittkort 2018 | Billig Strøm | Sammenlign Innbruddsalarm | Hesteforsikring | Billigste Mobilabonnement 2018 | Muring
Övrigt

Blir fan i mig galen!!!!

Jag blir tokig. Före detta frun är tydligen rasande på mig. Hon vägrar svara på sms, på telefonen. Stänger bara av alltihopa och jag vill bara reda ut allt och kunna gå vidare. Jag avskyr att vara ovän med någon utan att kunna reda ut det så fort som möjligt. L säger att jag ska ha lite tålamod och vänta några dagar men det känns som om jag ska gå sönder när jag är ovän med min allra bästa vän och inte ens får chansen att reda ut det hela.

Det blir inte mycket julkänsla om man säger. Jag har inte köpt en enda julklapp än och lusten att ge mig ner till trängseln i Knalleland är minimal. Fundera på att ge bort pengar i år. Tror ärligt talat att barnen blir lika glada för det. Fast det är tråkigt men då kan de själva köpa vad de vill ha istället för att jag ska jaga runt och leta saker de ändå inte vill ha.

Men till apoteket måste jag i alla fall. Mina mediciner är slut sedan nån dag så jag får väl ställa mig i den där otäcka kön vare sig jag vill eller inte. Känner mest bara för att lägga mig ner och sova bort hela julen men jag har ju gudskelov mina barn att tänka på. Givetvis även tant mamma men hon verkar inte ha någon julkänsla hon heller. Så här sitter vi, två människor ensamma fast tillsammans. Nästan som att vara gift ju :-)

Nä, jag får mumma mig lite så att jag kan bege mig ut utan att skrämma bort folk och ta bussen ner till stan. Så får jag något annat att tänka på en liten stund.

Author

Bror J. Carlzon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

sjutton − fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.