Forbrukslån Billig | Ergonominen Hiiri | Kredittkort Best i Test | Bytte Strømleverandør | Innbruddsalarm | Hundeforsikring | Billigste Mobilselskaper | Beste Advokat
ADHDBipolärfunderingar

Dagarna när livet blev vackert.

IMG_0043
Image by janwillemsen via Flickr

Det är något som håller på att läkas i mitt liv, i min tillvaro. Något jag tidigare trott var omöjligt och försent att någonsin bli helt igen. Det är som att få tillbaka det liv jag en gång hade, då när jag trodde på framtiden. I så många år har framtiden aldrig kommit, det har bara varit tider mellan panikattackerna, svettiga nätter och små eller stora fyllor. Glömska och mörker. Framtiden var inte där, den fanns inte.

Nu vill jag aldrig dö. Aldrig mer glömma, aldrig mer förstöra mig själv av rent självförakt. Jag vill inte stöta bort mina vänner. Jag vill finna nya, rena till sinnet och vackra i själen. Jag vill prata och utbyta tankar med levande människor av kött och blod och allt det som människor så fantastiska. Inte bara leva mitt liv genom datorns knappar och skärm.

Idag var en dag som jag vill att alla dagar ska vara som. En gammal vän, en person som jag umgicks med i unga år var här och vi drack kaffe och pratade pratade pratade. Det var som att vara nyfödd. Jag har på bara ett år fått nya vänner. Jag som levt mitt liv instängd i en bubbla har stuckit hål på bubblan och funnit livet igen. Livet som rinnande svalkande vatten från en källa långt inne i en grön skog.

I morgon ska jag till en annan god vän. Vad hände frågar jag mig varje natt innan jag somnar? Vad hände som gjort livet så annorlunda, så ljust? Visst kan jag peka på nya diagnoser och ny medicin. Men det finns något annat som hänt. En lust att leva igen. Den lusten som skapade alla de effekter jag nu upplever. Allt från läkemedel till människor som ger mig glädje. Livet är så dyrbart och så kort.

Jag älskar att leva. Jag hoppas att jag alltid kommer älska att leva.

 

Dagarna när livet blev vackert.
Bara en av livets alla vackra varelser.

 

 

Enhanced by Zemanta

Author

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fyra × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.