Dags att sätta lite fart på det hela

Det blev nästan söndag av den här måndagen med. Jag har sovit, läst och halsvslumrat mest hela dagen. Men nu gäller det att sätta lite fart på hjulen.


Det ringde en arbetsterapeut från lasarettet angående att det är aktuellt med en spistimer på moderns spis när hon kommer hem. Jag lovade att hjälpa till med paperarbetet. Det var visst en hoper papper som skulle skrivas under av diverse instanser. Bland annat skall kommunen och fastighetsägaren ge sitt godkännanden. Tur man jobbat inom kommun och känner lite personer. Om de nu jobbar kvar det vill säga, det var ju ett tag sedan jag arbetade. Men papprens ska ju färdigställas i vilket fall som helst. Jag som avskyr pappersarbete.


 Så, istället för att gnälla över att jag är tvungen att resa mig från sängen är det läge att göra just det, släppa ut katterna i frihet och åka uppför backarna till moderns lägenhet och sätta mig med ekonomin där i lugn och ro. Sen är det apoteket och modern själv som skall besökas. Söndagskänslan är som bortblåst :-)

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hjulia_ skriver:

    Nytt folk
    På Bostad Borås, de som har hand om bostadsanpassningar, är det nytt folk, inte ens jag har hunnit träffa dem ännu. Det är lite ombyggnad på g här hemma igen, bl a automatisk dörröppnare på altandörren plus att altanen ska byggas om. Alltid är det nåt. :o)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: