Lån | Sähkön Hintavertailu | Beste Rabatt Kredittkort | Spotpris på Strøm | Beste Hyttealarm 2018 | Beste Forsikring | Billigste Mobilabonnement | Billigste Bredbånd

De enda två personer jag verkligen släppt in på djupet av mig själv.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Den helande Maria skriver:

  Älskar dig, jag öppnar mig mer för dig än för någon även om jag har Lång väg kvar, men du finns där och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går

 2. Den helande Maria skriver:

  Jag tröttnar aldrig på dig eller dina ord i bloggen,det var ju orden här som gjorde att jag hittade dig.

  Även detta, ett mycket bra inlägg, djupt, det gör mig glad över att få vara en av de två du litar på.

  Den andra, kan inte mer än hålla med, hen är en mycket bra människa.

  (Och ja, Hen är ett mycket bra ord)

  Älskar dig – alltid

  • jonascarlzon skriver:

   Du ska veta att du är den första kvinna jag lever med eller vän jag umgåtts med som fått se hela mig, eller i alla fall så mycket jag vågar visa och jag är säker på att jag vågar lite mer för varje dag. Du är den av två som verkligen känner mig och vars råd jag verkligen tar på allvar. Och när det gäller ordet hen är det ju fan perfekt ibland, helt klart lysande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

elva + 12 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.