Den stora sömnen.

2012-05-01

13:25:37


Jässes.

Så här sönder har jag inte gått på år och dag. Jag har sovit, sovit, sovit, i dagar och nätter har jag sovit och när jag varit vaken har allt varit ett enda stort hål, en frånvaro av känslor, inget som helst lust att leva. Inte dödslängtan, det är inte så det är, men jag har ingen lust att leva. Det känns mest som att jag bara är i vägen för de som är omkring mig. Jag borde försvinna så att de kan sluta skämmas för mig och leva sina liv i fred.

Jag brände mig med en cigarett idag. Rakt ner på armen. Det sved till, inget mer. Det var många år sedan jag gjorde det. När jag var mycket ung gjorde jag det lite då och då. Jag vet inte riktigt varför. Men, det hjälper inte, det är helt meningslöst. Det blir bara sår som man får lägga om. Inget mer.

Sova, bara få sova. Jag har bråkat med människor jag älskar för att jag bara vill sova och för att de kanske har svårt att förstå hur det fungerar när jag blir sådan. För att jag inte berättar hur jag mår, jag förutsätter att andra kan läsa mina tankar. 

Nu ska jag försöka städa upp lite i köket och här på bordet där vi har datorn. För att döva mitt dåliga samvete och för att göra någon nytta. Men sen ska jag lägga mig för att sova igen. Huvudet dunkar av den där huvudvärken som är så konstig och ögonen kan knappt vara öppna.

God natt vänner och ovänner.

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: