Desperat igen del VI

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. wob skriver:

  Sant
  Det är så sant som det är sagt att vi inte upplever riktigt lidande i vårt relativt trygga del av världen. För det tycker jag att vi alla ska vara förbaskat tacksamma. Jag kommer ju från en invandrarsläkt som flydde undan Stalins skräckvälde på 1940-talet och jag är uppväxt med berättelser om lidande som ingen som är född och uppvuxen i Sverige kan förstå. Likt förbannat så finns det saker som är att betrakta som lidande även hos oss. Lyxproblem förvisso men likt förbannat lidanden. Men då gäller det just att ge sig den där mentala käftsmällen och komma ihåg vad man egentligen har runt sig på den lilla stund livet vara.
  När det gäller min relation med före detta frun så förstår jag att det är rent idiotiskt egentligen. Men jag kan inte annat för tillfället. Det hela är en process kan jag tro och vi kommer väl fram till ett vägskäl till slut vare sig jag vill eller inte. Men tills dess så njuter jag ev hennes sällskap och vem vet, kanske hittar jag en kvinna att dela allt det där andra med. Livet har en förunderlig förmåga att reda ut sig, i alla fall för mig. Jag kanske skall skatta mig lycklig för det.

 2. P.. skriver:

  Lite om dittan o dattan…
  När jag känner att jag är nere i "det mörka hålet" så får man typ ge sig själv en liten psykisk klapp i bakhuvudet eller en psykisk käftsmäll ibland, och tänka att fan, det finns folk som har det värre. Vilka I-lands problem vi dras med, bara för att vi har det så bra!! Fast vi har det för jävligt o är på botten, så har vi det ändå bra! Så mkt skyddsnät, stöd osv. Vi svälter inte o vi har vatten…. Vi ojar o gnäller o oroas o har ångest… Tror nog egentligen inte att vi vet vad hemskheter är, och vi kunde ha det mkt värre. Det ger mig i alla fall ett ryck i vardagen. När jag läser dina inlägg så kommer jag o tänka på mig o min ex-pojkväns bryt. Vi var ihop i sex år och han var ju älskling, min vän, min familj. När han bröt så var det hemskt, men vi försökte också vara vänner direkt, det funkade ett tag, men det gååååår inte… inte så nära inpå. Vänner ska man vara utan skuld, baktankar och behov. Man ska vara sin egen person först, utan en massa känslor som bitterhet osv. Först nu efter 4 år så kan man prata med varann utan att känna ngt av det gamla, bara vara som vem som helst. Tror inte det är nyttigt för dig att umgås så mkt med din förra fru för en dag så kommer det att smälla, pga ngn händelse eller annat. Bara ett råd från en som varit med om det.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.