Forbrukslån Sammenligning | Läppäri | Kredittkort Reiseforsikring | Solcellepanel | Billigste Brannalarm 2018 | Båtforsikring | Billigste Mobilabonnement | Taksering av Bil

Det är så rörigt inombords.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Violent skriver:

  Åh, vad glad jag är att jag hittade hit! Du skriver bra om sådant jag vill läsa. Känner igen mig en hel del. Undrar hur du dricker när du dricker nu för tiden? Hur mycket & i vilka sammanhang? Min inställning är att försöka "få ordning" på drickandet, göra det "lagom". Nolltolerans finns inte i min värld, just nu iaf. Mina kontaktansvariga på mottagningen stöttar det, men känns samtidigt som att de ser det som en hopplös plan. Jamen bla bla bla. Ska läsa vidare nu :) Ta hand om dig! http://violentmoreviolent.blogg.se/

  • Bror Carlzon skriver:

   Tack! Och Tack igen. Ja drickandet detta drickandet. Jag inbillar mig, troligen har jag totalt fel, att jag har bra koll på drickandet. Det blir ibland. Inga större mängder, för jag orkar bara inte tänka på att vakna bakfull igen, det känns som att jag kan den dansen nu och hela själen krullar ihop sig när jag tänker på det. Sen har jag bra hjälp av Antabus. Känner jag att det brakar iväg så är det bara att ta en tablett så vet jag att jag helt enkelt inte KAN dricka och då blir allt lättare liksom. Då har jag skurit av möjligheten till att det ska dra iväg. Men visst, jag har gått i fällan några gånger, jag kan säga så här att sprit i någon form inte funkar före mig. Det är bara att tugga i sig den vetskapen. Jag blir bara sned och mår sedan så skit att jag tror jag ska dö. Så jag håller mig till vin och mest cider. Jag har kommit på att 4 stycken 7,0% cider är precis lagom. Jag kan njuta av lugnet utan att bli så berusad att jag mår dåligt av det.

   Men, jag tror att det funkar. Men att vara alkoholist är ju en kronisk sak, så det blir ju att vakta på sig stenhårt resten av livet. För, just nu är jag ju väldigt fokuserad på vetskapen att jag inte orkar bli bakfull, att jag inte är speciellt intresserad av att bli drängfull och att jag har alldels för mycket att förlora på att tappa greppet.

   Så, med en jävla massa skyddsnät i form av Antabus när det behövs, att varje dag påminna mig själv om just allt jag har att förlora på att börja dricka på allvar igen och att jag bara inte fixar att vara bakfull. Det har ju bara blivit värre och värre för varje år så det vill jag då rakt inte vara med om. Jag har krislistor jag tittar på då och då, jag påminner mig själv om de kurserna i återfallsprevention jag gått (jag gick två gånger för jag kände att jag behövde lära mig mer om det där och mig själv. Dessutom tänker jag försöka gå på det några gånger då och då. Just nu har jag kommit på att jag slarvat med att hålla mina verktyg aktuella, just de jag använder för att inte börja dricka av fel anledning, dricka fel sort (sprit alltså) dricka för att jag har ångest, eller är uttråkad eller deprimerad är total nolltolerans. Då måste jag använda andra metoder för att lindra det där. Alkohoholen skall vara något man njuter av en stund. Även där har jag börjat tänka att varför ska jag slänga i mig tre öl i snabb takt utan att ens känna efter om den första var skön.

   Men, jag vet ju, många många fnyser nu åt vad jag säger, och kanske har de rätt. Men än så länge funkar det. Nästan alltid och för varje gång jag misslyckats så lär jag mig. Så, mina levervärden har varit bra i några år nu, jag dricker mindre än vad som räknas som normalkonsumtion, vad nu fan det är. Men, ständigt detta men, kanske kommer jag vakna upp utanför dörren till lägenheten eftersom jag försökt öppna dörren med en snöboll istället för nycklarna och med en ölburk i innerfickan som jag försöker ringa med eftersom jag tror det är min mobil, den som jag gav bort till en som åkte med samma buss med mig. Eller något liknande.

   Men jag vill verkligen kunna dricka ibland, kanske kommer det fortsätta gå bra, eller så går det åt fel håll och då vet jag ju det.

 2. Maria skriver:

  Alternativt så kan man skriva:

  "Det ör u beror nämligen på att jag flytta lite närmare tv ner jag har ju inte min tidigare och nu på det nya platsens har jag ite skapat jopp ; ingen rumgrop och allt,retar mog när man skriver allt fel. Dryt ätr dp, ALLT.
  fry ät dp,mk
  fry 'T
  dry ätknepigt iblmn

  för t ätr j u intre tangerntbotrfrd grl, fry ät ju fry smmsa underbar
  Ännu en andledninge till att alt jag skriver ör att entertangenten helt plötsligt i i en diskussion"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

8 + 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.