Det ser ljust ut

Det var så underbart att sova utan att drömma en massa mardrömmar. Ingen som jagade mig på hela natten och ingen känsla av maktlöshet. Det var länge, länge sedan jag sov så gott.

Känns lite som om livet, sakta men säkert, börjar komma på spår igen. Saker faller så sakteliga på plats, osäkerheten byts ut mot lite säkrare mark och jag kan börja planera lite för framtiden. Det ska bli så skönt när jag kan flytta in i lägenheten, plocka upp saker ur sina lådor och sätta mig i min alldeles egna soffa framför mitt alldeles egna bord och bara slappna av.

Bara känslan av att kunna tänka på sådana saker och veta att de kan bli av inom en snar framtid tar bort mycket av nålsticken i själen. Sen finns det ju saker kvar att lösa. Jag måste komma igång med någon form av verksamhet, om det handlar om att börja arbetsträna på min förra arbetsplats eller på något helt annat ställe spelar mindre roll. Jag behöver träffa lite folk under dagarna, ialla fall en liten stund.

Körkortet, tja det handlar bara om månader än så länge, så gott. Då är jag fri att ta mig vart jag vill igen på ett enkelt och lätt sätt.

Som sagt. Det ser ljust ut för lilla Jonas. Kanske kan jag äntligen bli stora duktiga Jonas igen.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: