Dundertrött

Jag är trött. Rejält trött. Tog mina Theralen igår (milt lugnande) eftersom jag var lite uppsnurrad tyckte jag. Big misstake. Nu sitter de kvar i kroppen och gör att allt känns som om jag vadar i sirap. Jag kan bara inte vakna till liv trots ett intensivt intag av kaffe.


Strax ska jag sätta mig på knarren för att åka till sjukgymnasten men just nu känns det bara som om jag kommer somna där på mattan i dag. Skulle helst bara lägga mig ner och sova några dagar till.  Efter sjukgymnasten ska jag träna var det tänkt. Vi får se hur det blir med det. Just nu känns all form av fysisk aktivitet helt omöjlig men det kanske ändrar sig när jag väl kommit igång.


Utanför fönstret är det kallt och höst. Regnat som sig bör har det gjort och lusten att sätta sig att åka moped i allt det där höstiga är begränsad.


Det värsta är att jag troligen hade klarat mig utan Theralenet igår om jag bara haft lite tålamod. Men jag ville sova och sova fort. Men kombinationen somna vid halv tvåtiden och medicinen får mig att känna mig zombieaktig. Inte så behagligt alls faktisk.


Jaja. Idag har jag lite att pyssla med så det är bäst att jag vaknar till liv. Min ömma moder kommer ju hem från lasarettet där hon legat för sin stroke sedan 23/7. Min moster från Trollhättan hämtar henne men jag ska vara i lägenheten så att jag kan ta emot dem. Det är jag som har den enda nyckeln eftersom larmpatrullen har den andra. Det skall finnas en trejde men den kan vi inte finna.


Så. Lika bra att sätta lite fart på hjulen. En ny dag har tagit sin början.

Annonser

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Wimm skriver:

    Önskar
    dig en trevlig helg, kram

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: