Eftersom jag är galen så kan jag göra vad jag vill

Jag sitter och funderar på om jag inte skulle dra lite nytta av det där med att vara psykiskt sjuk. Jag har redan räknat ut en grej.

Jag ska skriva en lapp där det står: Idag pratar jag endast engelska. Sen ska jag visa upp den där lappen för alla som vill prata med mig, typ, tanten i kassan eller en busschaufför eller min terapeut. Om de vill mig något ska jag vara svara på engelska. Vad nyttan av det hela skulle vara? Ingen. Inte nått alls. Men jag skulle få mig ett gott skratt.

Man kan även till exempel tända en cigg på krogen fast man inte får. Jag är sinnesjuk säger man bara när personalen säger åt en. Gå naken på stan? Varför inte? När polisen kommer kan jag ju alltid be dom skjutsa upp mig till psyket.

Sedär. Det finns många fördelar med att var neurotiker. Kanske kan man gå före i kön i affären med. Det räcker att säg att “jag behandlas av psyk” så blir folk jätterädda, för det blir folk nu för tiden om de hör att någon är lite småknäpp sådär. Sen är det bara att knata längst fram i kön och ställa sig vettja. Inte så illa när man tänker på det.

Det gäller att göra något av det lilla man har.

Annonser

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Lotta skriver:

  haha du kan ju tända en sådan där E- Cigg .. sen kan de stå där å gapa bäst de orkar .. ingen tobak .. bara ånga .. bara lite så upp på barrikaderna *S*

  • jonascarlzon skriver:

   Hahahah, tja, det har jag ju tänkt på. Men jag föredrar nog allt mina vanliga som sänder väldoft genom luften. :-)

 2. Lic skriver:

  Jaha du…
  hm..borde inte lappen vara på engelska?
  För övrigt känns det fräscht med någon som spär på vår stenåldersinställning till psykiskt sjuka.
  För det behövs ju.Inte.
  Fast det kan ju bli lite kul och bara det roar någon så!

 3. pum71kin skriver:

  Haha!
  Låter som att det vore något för mig också att göra! Framför allt i köer, jag hatar att stå i kö! Försöker att välja den kortaste, men det visar sig alltid vara den längsta. Hur fan fungerar det? Är det lagen om alltings jävlighet? Jag får fundera på det över några öl på krogen ikväll, dit jag ska. Kanske jag kan få någon att fundera tillsammans med mig, någon som är lika dimmig i huvudet som mig. Jag tror att man kommer fram till mycket då. Må så gott!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: