En alkis liv i sommarboxarnas skugga.

I den perfekta världen skulle alla statusuppdateringar vara alkoholfria. Ingen alkoholreklam här och var.

Jag inser att jag inte kan begära att alla ska ta extra hänsyn mot mig, jag har inte tagit hänsyn till en enda människa förrän nu (för det mesta). Men det vore skönt. För som det är nu så kan jag nästan ta på ångesten, nästan skaka inför lusten att dricka och nära det mörka i mig.

Men jag kämpar, tro inget, och ni som tar en öl eller en vinbox behöver inte vara oroliga, jag dömer ingen. Snarare är det väl jag själv som blir dömd hej vilt. Ha det underbart i sommarvärmen, ta en öl och ett glas vin och en GT och tänk på mig :-) Just sayin’

Pissigt vin men snygg box

Pissigt vin men snygg box

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Irene Sjöberg skriver:

    Det är dock skönt att slippa bakruset… :)
    Never give up!!!

    • jonascarlzon skriver:

      Precis. Och faller man så reser man sig igen. Bara en plump i protokollet.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: