En apa som ingen känner

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Junie skriver:

  Förlåt men jag kunde bara inte låta bli att fnissa lite åt det här blogginlägget. inget illa menat, men det vet du. :) Jag känner såväl igen mig i det där, när allt jävlas med en haha!

  • WoB skriver:

   Jo men det var ju tänkt att fnissas lite åt :-) Vissa gånger så känns det banne mig som att hela universum är efter en och att någon jäkel sitter och skrattar åt en och de osynliga trådar man har som den lilla marionett man är :-)

 2. Ann skriver:

  Hallå där ! Hoppas livet känns en aning bättre än vita kalsonger idag. Livet är en jäkla röra det håller jag med dig om men i den där röran så finns det alltid något ljust. Det försöker i alla fall jag inbilla mig.

  Snart lite fotboll på G som du kan glädja dig åt kanske ?

  • WoB skriver:

   Jodå, idag känns det allt bättre. Inte bra men bättre och jag kör med röda kalsonger, för säkerhets skull. :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.