Forbrukslån | Sähkösopimus | Kredittkort Fordeler | Strømpris Sammenligning | Boligalarm Pris 2018 | Vardia Forsikring Test | Mobilselskaper i Norge | Eiendomsmegler

En bomb på fel land.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. puffan78 skriver:

  Håller med om att du är en mästare på ord. Men till sanningen, jag fattar inte mycket fast du berättar att jag gör det. Å andra sidan så är klockan snart halv fyra på morgonen och jag är trög och förkyld och borde sovit för längesedan.

  Men Maria har förlåtit dig och det är det viktigaste. Asviktigt i en relation faktiskt. Att älska och att kunna förlåta och gå vidare. Man är inte sina känslor, inte du heller, och man har faktiskt rätt att bli arg – det går över.

  Jag ska dock inte svamla nu. Har kommit in i andra andningen och känner mig lite manisk, men bränd i huvudet. Nu ska jag ta mina sömnisar och sova en stund innan klockan ringer vid sex. Sedan ska jag vara god och glad och kexchoklad imorgon (torsdag) och det blir långpromenad till ÖoB och om jag inbillar mig att allt det vi planerat kommer bli av efter en sådan här natt, så ljuger jag kanske lite. Men jag hoppas jag orkar.

  Oj, det här blev verkligen off topic. Ville ju bara svara på "ni fattar" och att jag inte gör det riktig. Men som sagt, bränd i varenda hjärncell.

  Glöm inte att du får vara arg så länge du inte skadar någon. Alla känslor är ok, tryck inte bort dem. Ta Maria till hjälp. Och hon dig till hjälp. Ni verkar vara ett fantastiskt par och värda att kämpa för. Ni finns för varandra. Stöt inte bort varandra, det tror jag är viktigt!

  Nä, gonatt!
  My recent post klockan är över 02.

  • jonascarlzon skriver:

   Nä, vad jag menade med att någon ska fatta är att det jag skriver om är helt omöjligt att förstå, för det är bara rörigt. Ja det där med känslor är svåra saker, i alla fall för mig. Jag har en agression som hela tiden ligger och bubblar i mig. Men jag lär mig för varje dag att hantera den bättre. Nu vill jag bara veta varifrån den stammar. En nyckel är ju att den helt enkelt ingår i min bipolära diagnos. Men det är bara en av källorna. Och du, ta hand om dig!!!

 2. Lisa Lindberg p&arin skriver:

  Herregud så jävla bra! Jag sitter mållös över din konst att ta hand om vårt språk….shit! Ordens mästare my god!

 3. Lisa Lindberg på Facebook skriver:

  Herregud så jävla bra! Jag sitter mållös över din konst att ta hand om vårt språk….shit! Ordens mästare my god!

  • jonascarlzon skriver:

   Kära, kära baby. Jag kan inte annat än ödmjukt tacka för det du gång på gång säger. Jag är stolt över att äga ditt uppskattande. Du är en sann vän till mig och Den Helande Maria. Tack!

 4. Den Helande Maria skriver:

  Du är förlåten, dina långa ögonfransar räddade dig ;-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.