En del människor borde inte släppas ut från sina lägenheter!

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Ann skriver:

    Ge gubben en cyberlusing så känns det kanske bättre :) Det är alldeles för vackert väder för att vara förbannad. Åtminstone mer än en timme. Ha en fortsatt skön dag ( om du kan )

    • WoB skriver:

      Hahah, ja jag har satt upp lappar i alla trappuppgångar om att jag vill att de hundägare som känt sig hotade av Dipp skall kontakta mig per telefon. Sen skrev jag även om vad gubbfan hade sagt och gjort utan att nämna några namn. Så nu känns det mycket bättre. Sen ska jag skriva av mig här på bloggen med. Men tills dess så ska jag njuta av den oerhört vackra dagen. Jag önskar dig en fantastiskt dag :-) Tack!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.