Rimelig Forbrukslån | Kotiteatteri | alle kredittkort i norge | Billigste Strømleverandør 2018 | Boligalarm Pris 2018 | Husforsikring | Beste Mobilabonnement | Beste Boliglån 2018

En förstörd man som förstört.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Jonas Winston O'Boogie Carlzon på Facebook skriver:

  Tack. Det är väl helt enkelt så att jag försöker försona mig med mig själv och dessutom kanske få medkänsla och förståelse från de tre som jag varit ansvarig för.

 2. Nina Gummerus på Facebook skriver:

  Jag vet inte hur du varit eller om du är hård mot dig själv men det är stort och modigt att kunna erkänna.

 3. Maria Carlzon på Facebook skriver:

  Håller inte med på alla plan! Kommentar finns att läsa i bloggen! <3

 4. Maria skriver:

  Visst, du kanske har varit en dålig far, jag kan inte säga så mycket för jag inte sett det, bara fått det berättat för mig av dig. men ingen är perfekt – men du försöker ju faktiskt att få återuppta det faktum att du är en far!
  Jag kan inte förstå hur det känns eftersom jag inte har barn själv, så jag kan inte förstå, bara ha en tanke om hur det ser ut nu.

  Och du kanske har varit en dålig partner innan, vad vet jag! Vad jag dock VET är att i mina ögon är du Perfekt! Helt perfekt! Vi alla har fel och brister, ingen kan ha exakt samma åsikter om saker som en själv.

  Men faktum kvarstår. För mig är du en stark klippa som bär upp och berikar mitt liv. Så – tack för att du är du! ♥

  • jonascarlzon skriver:

   Jag är glad att vi inte träffades för år sedan. För jag var verkligen en social katastrof. En rätt hemsk människa faktiskt. Men jag tror och hoppas att jag faktiskt på allvar lärt mig av det. Nu är jag bättre, det är jag säker på. Inte perfekt, inte bäst, men bättre. En ok människa med ett otrevligt bagage. Så jag ska göra allt jag kan för att försöka lappa över det som varit och vara och fortsätta vara, bättre än då. Mina dagar när jag förstörde och gjorde illa tror jag är över.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.