Lån på Minuttet | Lattiakaiuttimet | Beste Kredittkort med Rabatt | Strømpriser Sammenligning | Boligalarm | Billigste Forsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Elektriker

En historia väl värd att berättas.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Anna skriver:

  Gott jobbat med rök och alkoholfriheten! Våren och ljuset har ju en viss tendens att göra en lättare till sinnes. Pengarna ordnar sig oftast. Kämpa!

  • jonascarlzon skriver:

   Tack. Nja, det där med ljus och värme funkar rätt hyggligt. men det är då rakt ingen mirakelkur har jag lärt mig. Bara nya möjligheter att röra på sig. Ingen jacka, inga kängor, ingen snö som faller innanför kragen.

 2. sophia skriver:

  Det hade nåt liknande här i stan ANE-alkohol och narkotika enheten. Men det är också nedlagt. Sådana saker borde de skämmas för politikerna.

  Grattis till rök och alkohol friheten igen. Och fortsätt kämpa. Känner igen mig mycket i det du skriver men min ryggsäck är ännu ouppackad och jag bävar inför den dagen jag ska plocka fram allt igen, till den där boken som verkligen behöver skrivas.

  • jonascarlzon skriver:

   Ja jag kan för mitt liv inte förstå hur man kan lägga ner en verksamhet, dessutom tämligen nystartad men avvecklat av en ny chef, nästan som att människan tyckte att "ja nu ska jag ta ett alldeles eget beslut för att visa att jag är stor". Helt hopplöst. När det gäller ryggsäcken så har jag lärt mig att man får kika lite på varje del då och då, ta det i portioner liksom. Annars dränks man snart.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.