Lånekalkulator | Langattomat Kuulokkeet | Kredittkort med Fordeler | Strømkalkulator | Boligalarm | Vardia Forsikring Erfaringer | Billig Mobilabonnement | Sammenlign Boliglån

En psyksjuk pratar, mannen bakom stigmat.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Sara skriver:

  Va bra skrivet! Är också trött på att vara "en sån där". Jag är inte bipolär sjukdom, jag har bipolär sjukdom. Tyvärr är det okunskap och oförstående överallt. Idag brottas jag med om jag ska berätta för min vänner och bekanta att jag är sjukskriven för jag fått ett skov.. råd runt om mig att andra kommer inte förstå, så lika bra att inte säga något. Ska jag då låtsas vara frisk? UTMÄRKT fint skrivet. / Sara

  • WoB skriver:

   Ja man kan väl bara hoppas att det någon gång ska vara möjligt att det går att bli en männska som ses som en helhet och inte bara som en del av allt det som är den själv. Dessutom borde det väl för alla gudars skull vara möjligt att man kunde slippa behöva hålla sina problem dolda. Tyvärr tror jag den dagen är långt fram. Själv kan jag dock känna att jag är, blev, så förbannat trött på att låtsas att jag mår bättre än jag gör. Som sagt, människor som har migrän behöver aldrig skämmas för sin diagnos men jag ska behöva smussla med min. Blev så trött på det är att jag nu kör hela vägen. Men alla kan ju inte göra det, Tyvärr.

 2. WoB skriver:

  Tack så mycket. Det känns som om vi som har det där knasiga i oss behöver berätta mer och ännu mer hur det ställer till i vardagen.

  Kramar!

 3. Mina skriver:

  bra skrivet av dig, ska läsa mer ur din blogg sen. tack för att du delar med dej. håller med dej i allt du skriver. har själv adhd + bipolär, även "vuxet barn"

  Kram Marina

 4. Junie skriver:

  Att det här skulle vara det bästa du någonsin skrivit vågar jag inte hålla med om, då du skrivit så innihelvetes många bra texter och blogginlägg förut också. Men nog är det fantastiskt bra, så bra att man nästan blir lite ledsen i ögat över att inte ha skrivit det själv ;) WoB for president! Kram!

  • WoB skriver:

   Som jag brukar säga: Tack! Själv vet jag inte så noga vad som är det bästa jag skrivit. Men jag märker att alla som skriver brukar få till sina texter som bäst när de brinner för det de skriver om. Jag brukar vara mest nöjd med det jag skriver när jag är arg eller oändligt kär. Eller oändligt argt kär.

 5. Maria skriver:

  Jag hittade din blogg av en slump igår och jag kan jämföra den med första förälskelsen.

  Du använder orden på ett fängslande sätt och jag är fast!

  Totalt fast, hit kommet jag lätt att återvända!

  //www.yamas79.blogspot.com

  • WoB skriver:

   Oh, det är nära att jag blir mallig nu. Jag blir väldigt glad att du tycker så. Så jag ska försöka vara till belåtelse i framtiden med :-)

 6. Lia-Pena skriver:

  Det bästa du någonsin skrivit ! Utan tvekan. MVG +

  • WoB skriver:

   Tack. Återigen tack. Det är väl så att det som verkligen sitter som en jävla törn i själen på en person ofta kommer ut som ren frustration och ilska. Tur jag kan få ut det på annat sätt. Nu för tiden.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.