En rubrik bland alla andra.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. puffan78 skriver:

    Du har en inneboende kämpaglöd och det är inspirerande. Glöm inte att du är viktig, för att du är du och ingen annan. Visst gör det ont att störta ned i helvetesgapet; att plötsligt inse att man faller utan att ha något mjukt att landa på. Men på något sätt, så måste det ju finnas en studsmatta där nere, även om det är svårt att tro under fallet – för visst kommer man tillbaka upp upp upp, alltid på något sätt? Det kanske är studsmattan som kallas för hopp. Och så länge det finns liv, så finns det hopp och jag är säker på att du fixar det och inte ger upp. Du måste inse ditt värde och förstå att du är värdig kärlek, oavsett diagnos, störtdykningar och icke så vita dagar och nätter.

    Gillar dig. Keep up the good work. Du är starkare än du tror. *kram*

    • WoB skriver:

      Jo det har jag nog faktiskt tror jag och kan jag inspirera bara en enda människa så är det ju guld värt kan jag känna. Jo, det gör ont, så förbannat ont men av någon anledning så studsar jag upp fortare och fortare igen. Det där med att studsmattan är hopp blir ju lite skojsigt, en dubbelmening i ordet hopp. Men helt klart är det sant, för när jag levde mitt liv utan hopp om en förändring eller en framtid så var allt nattsvart hela tiden medan jag nu kan åka ner då och då, men med hoppet tillbaka i mitt liv så är det lättare att stå ut och göra något bra av det. Så jag säger tack så jättemycket!!! *kram*

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.