Forbrukslån Billig | Pikavippivertailu | MasterCard Kredittkort | Spotpris på Strøm | Sammenlign Hyttealarm | Båtforsikring | Mobilselskaper | reklamefotograf

En sista darrning på orden, på fingrarna.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. ninja skriver:

  det beror ju lite på varför man bloggar. jag har runt femtiotalet läsare om dagen nu sedan ett par månader tillbaka och känner att det är huuuur många som helst.

  jag tror mycket väl på din skrivkonst men kanske inte i en blogg om det är en större skara du vill nå. du kan som jag skrivit tidigare det där med att förmedla stämningar. förmedla det mer än genom att skriva sakligt, det är avundsvärt.
  tror på att dina skildringar skulle göra sig i en bok, det gör jag.
  att nå ut till en skara människor i worldwidewebbbloggar är rätt hopplöst utan att lämna ut sig på sätt man kanske inte alltid är bekväm med. att nå ut i en litterär form är en annan sak, ditt språk i tryck skulle vara något!
  men bloggandet, att blogga för att nå många läsare blir trist (enligt mig hehe). hur når man dem som uppskattar dina ord när din adress inte ligger under var näsa?! när de adresser som ligger under var näsa är ord om bröst och läppstift eller en semibitter töntkarl som ses som rolig för att han klagar på kassaköer i mataffären (eller citerar trötta ord/samtal från/med hans fru).
  klart att de som skulle uppskatta dina ord inte alltid hittar dig, eller kanske inte gör det alls.

  jag hoppas på att kvällstidningarna svarar ja på din fråga om att blogga genom dem. jag hoppas att du gör något av ditt skrivande på annat vis annars.
  jag ska banne mig få ut någon form av ord i tryck, sedan om det blir under mina ålderspensionsår så får det bli så. eller om jag skriver horande (=poesi så som folk vill läsa det men jag ser det som mähä. jag kan leverera det egentligen redan nu, men skulle inte kunna stå för det).

 2. Sara s skriver:

  Jag tror att du kanske skriker lite for bra. Manga laser bloggar som ett tidsfordriv och avkoppling, och soker sig darfor intuitivt till ytliga bloggar med mycket bilder for att slippa aktivera hjarnan for mycket. Det ar lixom light entertainment – latt tuggad – som efterfragas. Varfor skulle annars en analfabet som Kissie ha sa manga lasare. Inte ar det kvalitet pa hennes skrivande som drar iaf. Sa. Med detta sagt. Du har ju en grupp lojala fans som ser fram emot nasta inlagg. Kanske inte den basta gruppen pa att kommentera – mig sjalv inbegripet. But hey, ar det inte battre med kvalitet an kvantitet? Tycker jag! Klart du inte aka sluta! Dessutom skriker du val oxa for din Egen skull. Kram pa dig // Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

två × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.