Beste lån uten Sikkerhet 2018 | Bluetooth Hiiri | Beste Kredittkort i Norge | Billig Strøm | Alarm | Forsikringer Sammenligning | Billigste Mobilabonnement 2018 | Billigste Varmepumpe 2018

En stulen gåva.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Halfbreed skriver:

    Vackert skriver du som vanligt. Mitt liv verkar krasasönder också eftersom jag inte bär den styrkan att kunna vara ensam.

    • jonascarlzon skriver:

      Tack så mycket! Du vet, jag har ju varit längs ner på stegen med endast mig själv att förlita Men jag nog fan någon som kan visa att man fan kan göra, överleva, men än man tror. Det är hopp man måste ha, annars blir man värnlös som jag just skrev på Twitter. Hoppet är nyckeln till den där jävla kragen man förväntas ta sig i. Så, tro på dig själv! Long time no see förresten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

arton − tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Läs om hur din kommentardata behandlas.