En vackert liv, vackra tankar.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Ann skriver:

  Man ska aldrig ge upp. Du framstår för mig som väldigt stark som kan berätta. Det är stort på nåt vis.

  En sak som gör mig glad är att du kan prata med din son om allt. Det värmer hjärtat.

  Jag skulle vilja vara så öppen som du är men jag kan inte riktigt. Behöver kanske inte det heller. Vad vet jag. Ibland vet man inget, ibland allt.

  Kram på dig !

  • WoB skriver:

   Man får aldrig ge upp. Gör man det går man under och det fort. Själv gav jag upp totalt i några år, tappade all tro på livet och ville helst bara avsluta det. Låg i sängen dygnet runt och bara led mig genom tiden. Men nu mår jag väldigt bra och att sluta med alkoholen känns helt plötsligt möjligt. Eller snarare ett måste.

   Jag och min äldsta son har en närmast unik kontakt efter alla dessa bråk vi haft genom tiden. Men helt plötsligt fann vi varandra igen och är så lika att det nästan är otäckt. Jag är oerhört tacksam för att mina barn aldrig tappat tron på mig trots allt dumt jag låtit dem genomlida. Det är tre väldigt vackra individer.

   När det gäller det där med att vara öppen är ju ett oerhört viktigt beslut. En del mår bäst av att ha vissa saker för sig själva. Jag själv är däremot en sådan som mår bra av att ha så lite hemligheter som är möjligt. Fast det klart, även jag har vissa saker för mig själv. Men som sagt, att vara öppen med sina sorger och problem är ett väldigt personligt beslut. Precis som du skriver, du kanske inte behöver det.

   Tack så jättemycket igen.

   Kram!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.