Forbrukslån | Halvin Sähkö | Kredittkort Best i Test | Pris Strøm | Sammenlign Alarmselskaper | Beste Forsikringsselskap | Billig Mobilabonnement | Eierskifterapport
Övrigt

En överjävlig dag än så länge

Nä nu måste jag släppa detta. Kan inte gå och grubbla på detta längre. Blir tokig, desperat och så ledsen över att allt blivit så fel, fel, fel.

Men, jag har gjort vad jag kan. Jag har bönat, bett. Sagt förlåt en million gånger och får inget, noll, repsons på det. Hade varit bättre med en utskällning så jag åtminstone förstod vad som är värst i hela eländet. Var det det att jag råkade väcka henne mitt i natten? Vad det att jag lyssnade på skvaller? Var det mit dumma, dumma skämt som slog så fel? var det något jag sade, eller snarare skrev. Var det allt på en gång? Kommer hon någonsin förlåta mig?

Om jag bara visste nått i alla fall. Fan det sabbar hela julen detta. Är bara ledsen och har en klump i magen. Som jag sagt innan, jag klarar inte att vara ovän med någon en längre tid. Vill reda ut, få svar.

Men, timmarna har gått och inget har hänt, jag vet inte ens hur männskan mår. Hon kanske är jätteledsen och då ville jag göra det lilla, lilla jag skulle kunna göra för att svara på frågorna hon har varför jag gjorde som jag gjorde. Eller så mår hon toppen och skiter fullständigt i vad jag gör eller vem jag är och det vore ju synd för mig, liksom. Men då visste jag det i alla fall. Nu vet jag ingenting.

Men jag har i alla fall varit nere i stan och hämtat min medicin på apoteket. 850 spänn, precis vad man behövde så här inför jul. Det tillsammans med det fördröjda banklånet är 1850 spänn extra att betala. Kul. Det var väl ungefär min budget för julklappar till mina barn som gick åt helvete. Ännu en sak att gräma sig över, men det är inte mycket jag kan göra åt det. Min medicin måste jag ju ha.

Bussen var löjligt överbelamrad så det var inte helt lätt att inte få lite panikkänslor där man stod inklämd bland folket medan bussföraren lekte racerförare. Men det gick över förväntan måste jag säga. Sen skulle jag till systembolaget men det var stängt så det blir ingen glögg till julen. Jaja, värre saker har hänt, även om de ju brukar ha lite generösare öppetider inför en helg som denna. Det i sådana lägen man önskar monopolet raka vägen till helvetet. Fast det kanske var lika bra det i alla fall.

Det finns ju faktiskt lättglögg i affären och även om den inte är lika god så vad fan.

Så, än så länge, på det stora hela så kan denna dagen dra åt helvete!!!!! Men i morgon kommer L ner till stan och det ska bli kul att träffa henne IRL. Med henne kan jag prata ungefär som jag kunde med före detta frun innan… tja innan helt enkelt. Så får vi se vad det blir av det mötet.

I morgon ska jag även städa upp ordentligt här i vardagsrummet. Här ser ut som en katastrof så jag får putsa upp lite innan julaftonen skrider in. För det blir väl julafton hur man än bär sig åt även om detta årets jul lika gärna kunde kvitta. Det är första gången i mitt liv jag känner så inför julen. Det känns märkligt måste jag erkänna. Jag brukar se fram mot julen lika glatt som ett barn men i år känns det mesta ruttet.

Kul läsning va? :-) Vilken härlig julkänsla jag sprider omkring mig. Men som sagt. På julafton kanske man sitter där och har det rätt bra. Man ska inte måla fan på väggen bara för att det tar emot lite inte.

Author

Bror J. Carlzon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

6 + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.