Lån | Näppäimistö | Kredittkort Avbestillingsforsikring | Strømpriser | Hyttealarm | Barneforsikring | Beste Mobilabonnement 2018 | Billig Varmepumpe

Ensam eller i väntan på.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Den Helande Maria skriver:

  Jag lär mig sakta men säkert att tycka om mig själv, inte älskar men tycker om och Det är bara din förtjänst. Glöm aldrig det.

  Och vore det inte för dig så hade jag skadat mig ännu mer. Och det finns nog inga skador jag ångrar förutom de på händerna. De önskar jag ogjorda..

  Men det är försent nu. Ärren kommer alltid att finnas där. Tyvärr…

  Men någon jag älskar så är det dig, du får min värld att vara ljusare. Inte helt svart som den var innan. Den är fortfarande mörk och just nu kan jag se en strimma av hopp, en mening… Det kunde jag inte för några timmar sedan, då jag grät okontrollerat, hyperventilerade och hade en i personalen bredvid och klappade mig på ryggen. Då var allt nattsvart. Men det är det inte längre. Då ville jag bara hem, ut från avdelningen och bara bort, fly, rymma… Men det var då. Så jag märker ju att det faktiskt finns en ljusare framtid som jag ska spendera tillsammans med dig, min klippa, du är en viktig pusselbit i mitt liv.

  Utan dig så är jag bara en spillra i världen

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.