Lån uten Sikkerhet lav Rente | Sähkön Kilpailutus | Kredittkort Test | Sammenligne Strømpriser | Alarmselskaper | Sammenlign Forsikring | Beste Mobilabonnement | Varmepumpe

Ett liv utan tro.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Anna skriver:

    Word! Kan också känna mig lite "avundsjuk" ibland på de som tror. Det måste vara en skön, omhuldande känsla att alltid ha en tro. Själv tror jag precis som du, endast på mig själv och mina egna förmågor.

    Får du inget bidrag från Soc för mediciner? När vi har patienter som inte har råd så brukar vi kontakta våran kurator som brukar "fixa" så att patienten kan hämta ut sina mediciner.

    • jonascarlzon skriver:

      Jo det verkar ju vara så enkelt. Samtidigt, jag vet inte, så märkligt. Jag kan i alla fall inte få ihop det. Jo, jag kan säkert få bidrag från soc, jag har ansökt, men ännu inte fått någon handläggare. Jag skulel verkligen behöva en kurator egentligen som kunde bistå med lite hjälp och struktur i all denna röran. Jag har ansökt att få personligt ombud men det är kö även för det. Under tiden får jag kämpa på. En del kanske tycker det är gnäll, men för mig är det sanningen.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.