Lån uten Sikkerhet lav Rente | Sähkövertailu | Beste kredittkort | Strømleverandører | Beste Hjemmealarm 2018 | Sykkelforsikring | Billigste Mobilabonnement | Billig Vaskehjelp

Ett tvingande löfte.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Junie skriver:

    Jag vill också tänka så, att jag lär mig något av det här och att jag när det väl är över inte kommer att ångra något eller känna sorg över förspillda dagar och år. Ibland kan jag till och med känna mig tacksam för allt det här, hur konstigt det än må låta. Jag tror på något vis att smärtan gör oss till bättre människor. Inte alls på något religiöst vis, inte typ att det skulle rena oss eller så… jag vet inte hur jag menar egentligen. Eller ja jo, att det gör att man blir mer ödmjuk kanske. Ser livet från nya perspektiv.

    • jonascarlzon skriver:

      Jag tror att om man försöker tänka på allt elände som en skola, kan man sedan ta till sig att man har en unik och viktig kompetens. Man har med viktiga kunskaper som man nog har nytta av hela livet tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

arton + 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.