Försvarstal från en oskyldig sate.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. puffan78 skriver:

  Man måste få tycka lite synd om sig själv ibland tror jag. Jag tycker synd om dig, när du liksom mår så bra för övrigt så ska en satans förkylning komma och däcka dig? ORÄTTVIST! ;)

  Men varför blir du så oskyldigt anklagad för? Det är också verkligen verkligen orättvist! Fy fan för sådana fasoner. Försök att inte ta åt dig!

  Kram!

  • WoB skriver:

   Att få tycka synd om sig själv är väl en mänsklig rättighet tror jag :-) Jo men visst är det oerhört retande att man aldrig kan få vara nöjd, alltdå något som krånglar :-)

   När det gäller det där med grannarna tror jag det ofta handlar om att de ser en karl som bor ensam med hund och katt. De tror väl att man måste leva livets glada dagar med vin, kvinnor, sång och kvarglömd tvätt eller nått. Ta åt mig för jag inte, men lite skrajsen blir man eftersom jag bor här på provkontrakt i ett halvår till. Räcker med små saker för att bli vräkt. Men men, det löser sig. Jag kan ju alltid bo i buske nr IIIb i skogen. Är ju trivsamt så här nu när sommaren kommer :-)

   Kram!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.