Från smal till fet på 4 år

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Hjulia_ skriver:

  Minagamla
  kataloger är på vinden och det finns inte en chans i *piiip* att jag kommer åt dem – lucka i taket med nedfällbar trappa du vet, så du kan vara lugn. Men om du nu rotar fram o letar upp mig – skyll dig själv, vissa utseenden o stilar borde vara brottsliga och bötesfällande! Synthare ja…minns ett tag när jag hade svarta slingor och en svart "syntha-tofs" och det är in get jag är stolt över! Hm, Kia? Just det smeknamnet säger mig inget, men jag antar att det handlar om en lång smal tjej med mörkt hår som heter nåt på C? :o)

 2. Hjulia_ skriver:

  Utan att..
  ..rota fram gamla skolkataloger (hua, vill inte se de hemska gamla bilderna på en själv) kan jag lugnt säga att mittenbilden på herr Carlzon stämmer bäst med den, iofs något svaga, bild jag minns av dig från det glada 80-talet. :o)

 3. Cats skriver:

  Det GÅR
  att gå ner igen efter en sån vända. (Mådde själv dåligt å la på mej 20 DEFINITIVT oönskade kilon). Men det finns inga magiska pulverdieter eller viktklubbar. (Dyrt är det också). Enda sättet att gå ner sunt & varaktigt är att lägga om till nyttigare kost helt å hållet, skippa alla sötsaker, skräpmat å friterat å hålla sej till det i ett längre tidsperspektiv. Samt att röra på sej mer. Behövs inga gymkort, promenera & cykla är gratis, så får man frisk luft & naturupplevelser på köpet. Lycka till & många välgångskramar!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.