Beste Refinansiering | Langattomat Kuulokkeet | Kredittkort Test | Strømpris | Beste Hyttealarm | Betalingsforsikring | Mobilselskaper i Norge | Snop Nettbutikk

Gitarr. Inget mer. Bara gitarr.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. puffan78 skriver:

  "Tänk om jag faktiskt den här gången inte varit den som var fel? Jag kommer allt närmare en sanning i det tror jag. Annars brukar det vara mig det är fel på. Om man nu ska säga att det är fel på någon. Men banne mig, det är icke så fallet den här gången. Jag har försökt hålla liv i någon som varit dött."

  EXAKT den här meningen hade jag kunnat författa utifrån mina känslor om jag vore lika duktig på ord som dig. För så här känner jag. Jag kom till insikt här på morgonen, när jag rannsakade mig själv, tittade tillbaka, läste vad som sagts och gjorts och nog fan… det är nog inte mitt fel den här gången! Det handlar om en vänskap. Jag har kämpat och slitit men bara fått ta skit. Ja, jag har försökt hålla liv i något som varit dött länge. Men nu behöver jag inte ta mer skit. Nu skiter jag i det här istället.

  Får god lust att citera dig. Skulle det gå bra OM jag får för mig (vågar) att skriva en text om mina insikter? Givetvis uppger jag källa och länkar hit.

  *kram*

  • WoB skriver:

   Självfallet får du göra vad du vill med det jag skriver. Det är lite därför jag skriver. Förutom att det gödslar mitt ego så tror jag att andra kan känna igen sig ibland och det verkar vara så i det här fallet.

   Kram!!!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.