Forbrukslån svar med en gang | Paras näppäimistö | Beste Kredittkort Bensin | Solcellepanel på Hus | Billigste Boligalarm 2018 | Behandlingsforsikring | Billigste Mobilselskaper | Eiendomsmegler Stavanger

Going to the history for the weekend

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. puffan78 skriver:

  Misstolka mig INTE nu, SNÄLLA du – jag lider ju av samma jäkla skit… men… Nog tyckte jag att du verkade flyga lite väl högt och jag oroade mig för just detta.

  Det är skitlätt att säga och oftast inte något man kan styra över (??) (oftast inte när det gäller mig), men försök hitta någon sorts balans. Allt är inte svart eller vitt. Höhö, look who's talking! *kanske leker jag amatörpsykolog*

  Jag hoppas att du inte slår i marken för hårt här nu. Ta hand om dig och tänk på sårbarheten. Jag är säker på att du kommer fixa det här faktiskt. Allt kan ju inte vara på topp jämt.

  Håller mina tummar för dig, sänder varma tankar och tröstande kramar. Vad nu det skulle kunna hjälpa…

  Kram! Tycker om dig! <3

  • WoB skriver:

   Nej jag tror det skulle vara svårt att misstolka dig eftersom just som du säger, du lider av samma skit. Jo, jag vet, just nu svänger det hit och det svänger dit och jag vet faen inte vad som är jag och vad som är mediciner. En anledning till att jag flög så nära solen var helt klart lättnaden som spred sig i varje por, varje cell, i mig i att faktiskt må bra. Jag mådde så bra för att jag mådde bra liksom. Nu vet jag inte längre hur jag mår. Ibland, vissa stunder, så är jag nere och allt känns hopplöst och sedan så lättar det och jag mår bättre igen. Men hade jag inte haft musiken i mitt liv hade jag blivit galen.

   DET är jag säker på.

   Tack för att du bryr dig, det känns inte lika ensamt, inte lika märkligt att leva, även fast jag aldrig sett dig, inte hört dig tala eller vet hur du går. Det känns bra att veta att någon där ute bryr sig då tack och återigen tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

fjorton − ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.