Good Day.

2012-05-16

07:04:59


Jag vet inte vad som händer i mig.

Det blir frustrerande i längden. Häromdagen, igår faktiskt, var jag så nere att nerverna släpade i gruset bakom mig när jag gick ut. I förrgår mådde jag så dåligt att jag blev rädd för mig själv.

Idag har jag sovit kanske 3 timmar, studsade upp och började småplocka i lägenheten med en gång. Glad och med en känsla av att den här dagen kommer bli fantastisk.

Jag inser ju att det inte är det som kallas normalt. Jag inser det nu. Förr så trodde jag att livet är så. Men nu vet jag att jag är sjuk, jag vet lite hur jag ska bemöta mina manier och mina depressioner. Men nog är det svårt allt.

Idag ska jag på terapi och jag kommer ta upp diskussionen om Litium igen. Det är jag själv som backat om det. Bara galningar äter Litium känns det som. Jag vet ju att det inte är så, nog för att de som behöver det är sjuka, men galna är vi inte. De allra flesta är bara människor som behöver något för att ens kunna få en möjlighet att påverka sin egen hälsa.

Jag tror jag nått dit nu.

I övrigt? Solen skiner och kaffet är nybryggt.

En bra dag.

Annonser

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: