Grattis kronprinsessan så här lite efteråt

Bättre sent än aldrig. Vår kronprinsessa har fyllt 30 och jag passar på att “integratta” henne. Som den otrogne läsaren vet så är jag inte direkt vän till kungahuset. Eller, snarare, jag är inte ovän med kunghuset eftersom han clownen som är kung kan vara rätt så roande ibland, men däremot så gillar jag inte monarkin som idé. Ïnte nu, inte i vår tid.


Visst var det toppenhejsan att ha en boss när Magnus Ladulås och Gustav Vasa var på topp. Men nu? Vad ska vi ha dem till annat än att klippa band här och där och åka till främmande länder och visas upp som boskap?


Visst, jag förstår att ingen vill vara den sista monarken. Släkthistorien kräver annat. Men när ska det räcka? Hur många blomsterkvastar skall räckas över av små barn till dessa millionärer som gott och väl borde kunna köpa sina egna blommor?


Man kan bara hoppas att det tar slut en vacker dag, på ett snyggt sätt. Utan att någon behöver känna sig förpassad eller som en förlorare. Kunde inte han gymintruktören prata lite vett i Victoria? Fast då dyker väl Carl Filip upp som gubben i lådan och vill leka kung kan jag tro. Han var ju faktiskt tronarvinge innan pappa knugen kom på att det är andra tider nu.


Nå! Det är ännu mer andra tider nu, så skrota skiten, låt dem bli fotnötter i historieböckerna och äntligen slappna av. Även kronprinsessan skiter vet ni.


I övrigt så är det väl kul att hon fyllde 30. Men jag väljer att hellre gratta min yngsta sons moster som även hon fyllde 30 samma dag.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: