Haft mycket, nu inget.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Cattis skriver:

  Men vänta nu… Har inte jag skrivit det där?
  Nästa gång du stjäl mina ord kan du väl åtminstone LÄNKA!!!

  Närå, skämt åt sidan, men precis som jag själv skrev igår "Bloggtorka kommer, bloggtorka går" och medicinen har säkert med saken att göra. Det tar tid innan man hittar rätt dos och framförallt sig själv, med den dosen i kroppen. Krångligt men så är det för mej.

  Sen är det ju det där med att "jobba bäst i motvind"! Mår man för bra tappar man lite av kreativiteten – Nöden är ju uppfinningarnas moder i smått och stort!

  Vet inte vad du får ut av det här, men något kanske?
  Kram!

  • WoB skriver:

   Jomen det är nog så, att man liksom blir lite annorlunda inombords om man börjar må bra. Men nog vore det faen om man måste må kasst för att kunna vara kreativ?

   Det enda jag kan tänka mig är att man kanske blir lite kreativ för att kunna fly och få ordning på allt det svarta. Så då får man väl bara lära sig hur man gör när man mår bra. Borde ju inte vara omöjligt för kloka personer som oss? :-)

   Kram!

 2. regnnatt skriver:

  Fast det där går i vågor… Skrivkrampen, kreativitetsförtvivlan drabbar ju oss alla utan rim och reson, med eller utan medicinering. Ge inte upp, låt vila bara.
  Du har tankar nu också, kanske bara annorlunda mot de du var van vid, de du behövde brottas med?

  Gott till dig! I mängd.

  • WoB skriver:

   Jo det är nog så. Men jag är inte riktigt van vid lugnet i mig, tystnaden om man så vill. Det skrämmer mig lite. Fast det är nog så att ju mer jag knyter mig ju tystare blir det.

   Förresten är inte tystnad rätt ord. Inte lugn heller. Som sagt, kanske bara andra tankar?

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.