Refinansiering | Sähkövertailu | Billig Kredittkort | Strømpris Kalkulator 2018 | Boligalarm Pris | Veteranbilforsikring | Mobilselskaper | Verdivurdering av Bolig

Hur ska jag ha det egentligen? Bestäm mig för tusan.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Gullan skriver:

  Ja fy fan, hade jag inte haft morsan som piska iväg mig när jag tvunget måste gå till läkaren så hade jag aldrig kommit iväg, jag tror inte jag lever så länge efter att morsan har dött :P

  Konstigt nog så gillar jag att vara inlagd på sjukhus, snacka om att man inte har alla hästarna hemme…..

  • jonascarlzon skriver:

   Nä jag drar mig alltid ända tills jag mer eller mindre stupar i någon fång lunginflammation eller nageltrång eller svullen körtel på misstänkt plats eller vad det nu kan vara. Ofta undrar läkarna om jag är riktig i skallen som väntat så länge med att söka vård när jag är sjuksköterska och borde veta bättre. Då brukar jag svara att det ju är just därför jag inte belastar sjukvården i onödan, jag kan minsann själv behandla mig på bästa sätt. Funkar i alla lägen, förutom då ibland rätt så oftast nästan jämt.

   Men fy faen för sådana där ställen där folk är sjuka. Det är inte det att jag är rädd för att bli sjuk själv, men jag mår fysiskt illa eftersom besök på lasarett ofta innebär att någon person man håller av eller älskar är sjuk. Inget jag gillar. Så jag tar gärna omvägar om jag får! Jo, du verkar lite illa navlad ;-)

 2. jonascarlzon skriver:

  Jo jag måste nog krypa till korset och kolla upp det hela. Men jag HATAR att gå till doktorn. Precis som att jag mår nästan fysiskt illa av ångest på ett lasarett även om jag är där för att bara ta en fika eller nått i kafeterian.

 3. Gullan skriver:

  Men usch, det där ska du nog kolla upp om det håller i sig, det låter ju lite lätt nojjigt alltså :(

  Ja man tvingas bittert inse att man inte är 20 längre, att det man då tog som självklart – att alltid vara ung och frisk – inte gäller längre utan man har sällat sig till dom andra vanliga dödliga :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

16 + tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.