I, me, mine.

2012-01-17

13:02:01


Samma.

När man vaknar upp en morgon och redan har varit förkyld i tre veckor och känner sig nyförkyld så börjar man ju undra hur kroppen fungerar. Kan man bli förkyld när man redan är det? Snurrigt.

Så jag ramlar ur sängen och världen tar mig med storm. En sådan där höststorm som man helt vill gömma sig undan. Jag får lust att krypa in under köksbordet och stanna där tills jag blir frisk igen. Men så kommer jag på att om jag ska vänta så länge så kommer jag väl aldrig upp igen. Förresten, nu har det gått inflation i antalet gångar jag skriver jag med. Jag undrar om jag kan hålla mig från att skriva jag?

Nä det gick ju inte alls.

English: Tombs and graves at Chaukundi. Pictur...
Image via Wikipedia

Den Helande Maria är ute med hunden. Det betyder att det är min tur att gå ut med jycken till kvällen. Jag ångrar redan att jag inte gick ut nu istället. Dagspromenaden får vi väl slåss om att slippa kan jag tro.

Det är bara att konstatera, idag är inte min dag.

Tycker jag i alla fall.

Enhanced by Zemanta

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.