I valet och kvalet

Jag kan aldrig bestämma mig. Jag kan inte bestämma om jag ska röka eller snusa eller sluta så jag gör bägge. Jag kan inte bestämma mig för att börja motionera alltså blri jag sakta bara tjockare och bredare.


Jag kunde knappt bestämma mig för om jag skulle deklarera på nätet eller gå ner med lappen till skattekontoret, alltså lämnade jag in min deklaration i allra sista sekund. På nätet. Jag är glad för att jag inte behövde ha med SMS-deklaration i kalkylen.


Ska jag titta på kanal ett eller kanal fyra? Bära ljusa byxor eller mörkblå? Tvätta till helgen eller i veckan? Bada eller läsa en bok? Tanka moppen eller lägga pengarna på en öl?


89% av min tid spenderar jag på vad jag ska välja. Jag är en mardröm i McDonalds-kön. Bigmack eller Mcfeast? Cola eller Fanta? Pommes eller morätter?


Hopplöst. Precis hopplöst hela tiden. Bara en massa val, funderingar och tankar som snurrar runt som ilskna getingar i skallen på mig. Ändå kommer jag inte fram till något överhuvudtaget. Det är tur att vissa saker fungerar av sig själva. Som att man inte behöver fundera på att andas eller låta hjärtat slå, för då vore jag död vi detta laget.

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: