I väntan på…

Somnade sent igår. Inte förrän en halv 5-5 nått sånt. Så när jag vaknade vid 8 tiden så tänkte jag direkt att jag skulle sova lite till. Så det gjorde jag. Men nu har jag varit uppe ett tag och tänker väl fortsätta med det kan jag tänka.


Har inget speciellt på schemat idag förutom att titta på före detta fruns äldsta dotters pojkvän när hans lag spelar fotboll och framåt kvällen ska jag titta på “Morden i Midsomer”. Annars så blir det nog inte mycket gjort.


Hela veckan går i väntans tiders tecken. Väntar med spänning på domen som kommer på torsdag. Efter det vet jag lite mer. Hoppas givetvis få tillbaka mitt körkort inom en snar framtid men det kanske är för mycket att hoppas på. Men det vore underbart. Det börjar bli kallt att åka moped nu.


Ute skiner solen och det hela ser mycket lockande ut före man tar steget ut på trappan då kylan är påtaglig. Det är definitit inte en sommarvärmen någonstans.


Nä, nu ska jag dricka mitt kaffe och vänta på före detta frun med äldsta dotter som skall lägga om tösens tå som drabbats av nageltrång och anledningen till att de ska göra detta här är att här finns omläggningsmaterial.


 

Annonser

Du gillar kanske också...

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: