Forbrukslån Beste | Parhaat Kuulokkeet 2018 | Kredittkort med Rabatter | Strømkalkulator 2018 | Beste Innbruddsalarm | Veteranbilforsikring | Mobilselskaper 2018 | Elektrikere

I’m in the jungle.

Bror. J. Carlzon

Märklig, egensinnig, envis, argsint, passionerad, lat, försjunken, skrivkunnig, ordälskare, musikälskare, kärleksälskare. Bland annat. Skriver om kärlek, bipoläritet, politik, religion, katter och hundar.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Anna skriver:

  Tomhet, det känner vi alla någon gång under våra liv. Som psykiskt hälsosam har även jag haft perioder av mindre hälsosamhet. Dålig complience för mitt eget bästa skulle man väl kunna säga. Mitt tips mot tomheten är: påfyllnad av saker som tar fram det bästa i mig/påfyllnad av saker som får mig att känna mig värdefull vilket innebär: Ett aktivt uppsökande av dessa saker.
  Och försök att inte hamna i tankefällor som du skrivit ovan att det aldrig tar slut. Det tar slut. Allt tar slut. Det är bara en fråga om tid.
  / God Jul !

  • jonascarlzon skriver:

   Jomen det klart att är så. Den existentiella tomheten är väl rätt gemensam för alla människor. Den har jag väl känt av då och då, men jag har varje gång, även när jag var som mest nerkörd, kunnat identifiera just som en "frisk" sådan. Den fanns ju även före jag blev sjuk på allvar. Men det här är en helt ny tomhet som är totalt bedövande, som en total och helt uppfyllande känsla av dödslängtan. Oerhört obehaglig. Den bara dyker upp och sedan går den över lika fort igen. Den kan hålla i sig i en timma som mest, men då när den finns i mig så är den som en naturkraft jag aldrig varit med om. Det går inte ens att försöka finna något som är ens nära kontroll. Men i övrigt så är mitt liv nu sådant att det finns mening i varje sekund. Det är så underbart att ha kommit så långt. Det bipolära är ju kroniskt, men nu vet jag varför så det är lättare att stå ut med. Promenader med hunden, en bra film, läsa, kärleken, mina barn, bra väder, ett ombonat hem bättre kontakt med min mor. Allt sådant gör livet så jäkla mycket lättare att kunna ta på nu, kunna nå det. I övrigt önskar jag dig riktigt god jul!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.